Kaspersky Internet Security 20

Skift til permanent brug af Kaspersky Total Security

29. august 2019

ID 85282

Hvis du vil skifte til permanent brug af Kaspersky Total Security, skal du købe en licens til Kaspersky Total Security og derefter aktivere programmet.

Sådan køber du en licens til Kaspersky Total Security:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Yderligere værktøjer nederst i hovedvinduet.

Vinduet Værktøjer åbnes.

3. Klik på linket Skift til Kaspersky Total Security for at starte migreringsguiden.
  4. Klik på linket Køb en licens for at gå til webstedet for Kaspersky eStore eller en partnervirksomhed, hvor du kan købe en licens til Kaspersky Total Security.

Ved brug i visse områder eller under abonnement tillader Kaspersky Anti-Virus ikke skift til prøveversionen af Kaspersky Total Security. I sådanne tilfælde vises elementet Skift til Kaspersky Total Security ikke.