Kaspersky Internet Security - ProductName: Kaspersky Internet Security

Registrering

1. april 2021

ID 96833

Vis alle | Skjul alle

E-mail-adresse

Adgangskode

Log på

Har du glemt din adgangskode?

Opret konto

Bekræft login

Når du fortsætter til registrering på My Kaspersky-webstedet, vises følgende felter i vinduet:

E-mail-adresse

Adgangskode

Område

Dit fornavn

Dit efternavn

Hvor har du købt programmet?

Jeg accepterer at give Kaspersky min e-mailadresse for at modtage tilbud, der er specielt tilpasset til mig

Jeg bekræfter, at jeg giver AO Kaspersky Lab tilladelse til at bruge min e-mailadresse samt mit fornavn og efternavn til at kontakte mig pr. e-mail vedrørende personlige specialtilbud, anmeldelser, undersøgelser, påmindelser om ordrefuldførelse, relevante nyheder og begivenheder.

Opret

Feltlayoutet under oprettelse af en konto designes af Kaspersky-eksperter og kan blive ændret.