Installer Kaspersky Internet Security

14. februar 2022

ID 118670

Du kan installere Kaspersky Internet Security på en af følgende måder:

• Fra My Kaspersky. Brug din eksisterende My Kaspersky-konto eller opret en ny for at få adgang til My Kaspersky. Fra My Kaspersky kan du hente og installere den seneste version af Kaspersky Internet Security.
  • Fra distributionssættet downloadet fra Kaspersky-webstedet. Hvis du installerer programmet fra distributionssættet, kontrollerer installationsprogrammet, om der findes en nyere version af Kaspersky Internet Security på Kaspersky-serverne. Hvis en nyere version er tilgængelig, kan installationsprogrammet hente og installere den på din computer.

Installer Kaspersky Internet Security

Se også

Hardware- og softwarekrav

Forbered installationen

Afinstaller Kaspersky Internet Security