Om aktiveringskoden

14. februar 2022

ID 58754

En aktiveringskode er en kode, som du modtager ved køb af en licens eller et abonnement på Kaspersky Internet Security. Denne kode er nødvendig for at aktivere programmet.

Aktiveringskoden er en unik kombination af 20 latinske bogstaver og tal i formatet xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx.

En aktiveringskode kan blive blokeret af Kaspersky, hvis vilkårene i licensaftalen overtrædes. Hvis aktiveringskoden er blevet blokeret, skal du tilføje en anden en, hvis du ønsker at bruge programmet.

En aktiveringskode kan være en aktiv aktiveringskode eller en reserveaktiveringskode.

En aktiv aktiveringskode er en aktiveringskode, der bruges af programmet i øjeblikket. Applikationen kan ikke have mere end én aktiv aktiveringskode.

En reserveaktiveringskode er en aktiveringskode, der giver brugeren ret til at bruge programmet, men som ikke bruges i øjeblikket. En reserveaktiveringskode bliver automatisk aktiv, når den licens, der er tilknyttet den i øjeblikket aktive aktiveringskode udløber. En reserveaktiveringskode kan kun tilføjes, hvis der allerede findes en aktiv aktiveringskode. En reserveaktiveringskode kan ikke tilføjes, hvis du bruger et abonnement. Et abonnement kan ikke tilføjes som en reserveaktiveringskode.

Afhængigt af hvordan du købte programmet, kan du få aktiveringskoden på en af følgende måder:

• Når du køber en version af Kaspersky Internet Security i en æske, er aktiveringskoden angivet i brugervejledningen eller på æsken, som indeholder installations-cd'en.
  • Når du køber Kaspersky Internet Security fra en onlinebutik, sendes der en aktiveringskode med e-mail til den adresse, du angav, da du bestilte.

Hvis du har mistet eller ved et uheld slettet din aktiveringskode efter aktivering af programmet, skal du kontakte Kasperskys tekniske support.