Administrer licenser og abonnementer

14. februar 2022

ID 58759

Hvis du ikke har en licens til Kaspersky Internet Security, eller hvis du bruger en prøveversion af programmet, kan du købe en licens.

Køb en licens

Du skal forny licensen, hvis den licens, der hører til den aktive nøgle, er udløbet, henstandsperioden er ovre, og der ikke er tilføjet en reservenøgle. Når licensen udløber, og henstandsperioden er forbi, fortsætter applikationen med at fungere med begrænset funktionalitet (f.eks. bliver opdateringer og Kaspersky Security Network ikke til rådighed). Du kan stadig bruge visse applikationskomponenter og køre virusscanninger, men kun med de anti-virusdatabaser, der blev installeret, inden henstandsperiodens udløb.

Vigtigt: Din computer er i fare for infektion, når dine anti-virusdatabaser er forældede.

Forny en licens

Hvis du bruger programmet med licens eller abonnement, kontakter Kaspersky Internet Security automatisk aktiveringsserveren med bestemte intervaller for at kontrollere licensen eller abonnementsstatussen, indtil din licens eller dit abonnement udløber.

Hvis du bruger programmet med et ubegrænset abonnement, fornyer Kaspersky Internet Security dit abonnement, uden at du behøver gøre noget.

Hvis dit abonnement er udløbet og henstandsperioden til at opdatere abonnementet er slut, meddeler Kaspersky Internet Security dig om det og stopper med at forsøge automatisk fornyelse af abonnementet. Kaspersky Internet Security stopper med at opdatere programdatabaserne (hvis du har abonneret på opdateringer) eller stopper med at beskytte computeren (hvis du har abonneret på opdateringer og beskyttelse).

Du kan forny dit abonnement manuelt ved at kontakte den forhandler, der solgte dig Kaspersky Internet Security.

Forny dit abonnement

Dit abonnement kan blive forældet. I det tilfælde skal du opdatere statussen af dit abonnement manuelt. Hvis du ikke har et aktuelt abonnement, fungerer Kaspersky Internet Security med begrænset funktionalitet (for abonnementsopdateringer) eller stopper med at beskytte computeren (for abonnementsopdateringer og beskyttelse).

Opdatér abonnementsstatus

Se også

Om licensen

Om abonnement