Synkronisér data mellem enheder

28. november 2023

ID 151303

Når du føjer data til din boks på en enhed, sender programmet automatisk disse data til cloud-lageret og derfra til dine andre enheder, hvor Kaspersky Password Manager er installeret, og som er forbundet til My Kaspersky med den samme My Kaspersky-konto. Hvis du konsekvent opdaterer dine data på alle dine enheder, hjælper det også med at gendanne dine data, hvis du udskifter eller mister en enhed.

Boksen skal oprettes i Kaspersky Password Manager 9.2 eller nyere.

Status for datasynkronisering vises i synkroniseringsvinduet.

For at synkronisere data mellem enheder skal du oprette forbindelse til My Kaspersky.

Synkronisér data manuelt