Hardware- og softwarekrav

28. november 2023

ID 153891

Denne Hjælp gælder for Kaspersky Password Manager til Android 9.2.93.XX eller nyere.

Du kan installere Kaspersky Password Manager til Android på en smartphone eller tablet, der opfylder følgende krav:

• 80 MB ledig diskplads
  • ARM v.5, ARM v.7 eller x86-processor
  • 320 * 480 og højere skærmopløsning
  • Android 5.0–13 operativsystem
  • Internetforbindelse (til at downloade og installere Kasper Password Manager, at få adgang til abonnementet, oprette forbindelse til My Kasper, synkronisere data mellem enheder og modtage opdateringer)

Understøttede browsere

Automatisk udfyldning fungerer i følgende browsere:

• Chrome
  • DuckDuckGo
  • Firefox
  • Firefox Fokus
  • Huawei Browser
  • Microsoft Edge
  • Opera
  • Opera Mini
  • Opera Touch
  • Vivaldi
  • Yandex