Kom i gang med Kaspersky Password Manager

28. november 2023

ID 153898

1. Start Kaspersky Password Manager på din mobilenhed.
  2. I de advarsler, der vises, skal du give appen adgang til systemfunktioner, der er nødvendige for at fuldføre installationen.

Startvinduet i Kaspersky Password Manager åbnes.

3. Hvis du vil se oplysningerne om de vigtigste appfunktioner i denne version, skal du swipe skærmen til højre.
  4. Tryk på Kom i gang for at fortsætte.

Vinduet Vilkår og betingelser åbnes.

5. Læs grundigt alle juridiske dokumenter.
  6. Udfør en af følgende handlinger:
    • Hvis du ikke accepterer vilkårene i slutbrugerlicensaftalen og privatlivspolitik for produkter og tjenester, skal du afbryde opsætningen af appen og ikke bruge appen.
    • Hvis du accepterer vilkårene i slutbrugerlicensaftalen, privatlivspolitik for produkter og tjenester og erklæringen vedrørende databehandling for markedsføringsformål skal du bekræfte din accept ved at markere de relevante afkrydsningsfelter og trykke på Bekræft.

Du kan til enhver tid tilbagekalde din accept af erklæringen vedrørende databehandling for markedsføringsformål i app-indstillingerne.

Knappen Bekræft er kun aktiv, hvis du bekræfter, at du fuldt ud har læst, forstået og accepterer vilkårene for både slutbrugerlicensaftalen og privatlivspolitik for produkter og tjenester.

7. Log på My Kaspersky:
    • Hvis du allerede har en My Kaspersky-konto, skal du indtaste dine brugeroplysninger og trykke på Log på.

Hvis du har installeret Kaspersky Password Manager på din enhed ved hjælp af en QR-kode, kan du oprette forbindelse til My Kaspersky automatisk.

Hvis en anden Kaspersky-app på din enhed er tilsluttet My Kaspersky, vil Kaspersky Password Manager muligvis bede dig om at logge ind på My Kaspersky ved hjælp af den samme konto.

Ved at trykke på Log på bekræfter du, at du har læst, forstået og accepterer betingelserne i erklæringen vedrørende databehandling med det fomål at bruge webportalen (Webportalerklæring).

Hvis du indtaster adgangskoden forkert flere gange inden for en kort periode, skal du indtaste tegn fra et billede for at bestå sikkerhedskontrollen.

Hvis du har aktiveret totrinsbekræftelse for din My Kaspersky-konto, skal du indtaste en kode, der er modtaget via en sms-besked eller genereret i en godkendelsesapp.

• Hvis du ikke har en My Kaspersky-konto, skal du trykke på Opret konto og fuldføre registreringsprocessen. En meddelelse med et kontoaktiveringslink sendes til den e-mailadresse, du angiver. Tryk på linket for at bekræfte din registrering.
    • Hvis du vil oprette forbindelse til My Kaspersky med din Google-, Facebook- eller Apple-konto, skal du klikke på den tilsvarende knap og følge instruktionerne. For flere oplysninger skal du se My Kaspersky – hjælp. Hvis du endnu ikke har en My Kaspersky-konto, vil programmet bede dig om at registrere dig på My Kaspersky.

Tilgængeligheden af mulighederne for at logge ind med Apple, Google eller Facebook afhænger af dit område. Du kan finde flere oplysninger om restriktioner i Rusland i denne artikel (kun tilgængelig på engelsk og russisk).

Din mobilenhed er tilsluttet My Kaspersky.

Du kan springe over at logge på My Kaspersky, men appens funktioner vil være begrænsede. Du kan ikke få adgang til data via My Kaspersky, få abonnement eller synkronisere data på tværs af enheder.
    Du kan logge på My Kaspersky senere når som helst.

8. Opret en hovedadgangskode til en ny boks: Indtast en ny hovedadgangskode to gange, og tryk på Fortsæt.
  9. Hvis du har en enhed med Android 8 eller nyere, kan du aktivere automatisk udfyldning i apps, så Kaspersky Password Manager kan udfylde felterne med brugernavn og adgangskode i apps automatisk:
    1. Tryk på Aktivér.

Afsnittet Autofyld i Android-indstillinger åbnes.

2. Tillad automatisk udfyldning af adgangskoder.

Automatisk udfyldning i apps aktiveres.

10. Hvis du vil give appen nem adgang til din boks i en browser, skal du trykke på Slå til for at aktivere tilgængelighed for appen:
    1. Tryk på Fortsæt.
    2. Find og tryk på Kaspersky Password Manager på listen over tilgængelighedstjenester.
    3. Tænd for Hjælpefunktioner.
    4. Bekræft handlingen i den advarsel, der vises.

Tilgængelighedsfunktionerne for Kaspersky Password Manager er aktiveret.

11. Hvis din enhed kører med Android 6.0 eller nyere, skal du aktivere udvidelsen for at tillade, at vinduer vises over andre apps.

På bestemte enheder (for eksempel Xiaomi) bliver du måske bedt om at gøre dette på Android 5.0 eller nyere.

12. Hvis din enhed understøtter godkendelse med fingeraftryk, beder appen dig om at bruge denne funktion til at låse boksen op. Tillad eller begrænse bruge af godkendelse med fingeraftryk i vinduet Fingeraftryksadgang.

Funktionen med fingeraftryksautentificering er deaktiveret i Kaspersky Password Manager på visse enheder. Kaspersky-specialister mener, at adgang til appen gennem fingeraftryk kan være usikkert på disse enheder.

Du kan også aktivere brug af fingeraftryksautentificering i Kaspersky Password Manager senere i app-indstillingerne.

13. Tryk på Slå til, hvis felterne med brugernavn og adgangskode på websteder skal udfyldes automatisk.
  14. Hvis du har accepteret erklæringen om databehandling til markedsføringsformål, og du ønsker at modtage meddelelser om nye funktioner og nyttige opdateringer øverst i vinduet, skal du trykke på Ja.

Du kan også aktivere meddelelser fra Kaspersky Password Manager i appindstillingerne til enhver tid. Betingelserne i erklæringen vedrørende databehandling til markedsføringsformål skal accepteres.

Kaspersky Password Manager er klar til brug på din mobilenhed.