Start og stop appen

28. november 2023

ID 153903

Start appen

Af sikkerhedsmæssige årsager blokerer Kaspersky Password Manager automatisk adgang til boksen efter et bestemt tidsrum uden aktivitet. Boksen låses som standard automatisk, når din enhed har været inaktiv i 1 minut. Du kan kun få adgang til dine data, når boksen er låst op.

Lås boksen op

Som standard stopper Kaspersky Password Manager, når enheden slukkes.

Du kan forlade appen manuelt, hvis Jobliste er installeret på enheden.