Om appkonti

28. november 2023

ID 154030

En appkonto er en kombination af et brugernavn og adgangskode, der er påkrævet for at godkende en bruger i en app.

For programmer gemmer Kaspersky Password Manager følgende oplysninger med posten:

• App-navn. Brug et meningsfuldt navn, så du hurtigt kan finde den post, du har brug for.
  • Konti. Du kan gemme flere konti til en app.

Du kan tilføje, redigere eller fjerne appkonti og kopiere dem til udklipsholderen.

Hver post har sektionen Historik over adgangskodeændring, der indeholder en liste over adgangskoder, der er blevet gemt til den pågældende konto. Denne liste gemmer op til fem adgangskoder, inklusive den nuværende.

Du kan organisere dine poster ved at vælge dem og flytte dem til en mappe.