Se oplysninger om abonnement

28. november 2023

ID 154047

1. Lås boksen op ved at indtaste hovedadgangskoden og trykke på Lås op.

Hvis din enhed kører med Android 6.0 eller nyere, understøtter fingeraftryksbekræftelse og har fingeraftryksautentificering er aktiveret i app-indstillingerne, kan du bruge det til at låse din boks op i stedet for at indtaste hovedadgangskoden.

2. Tryk på , eller swipe skærmen til højre i hovedprogrammets vindue.

Genvejslinjen vises til venstre.

3. Tryk på Gratis version eller Abonnementet er aktivt på genvejslinjen.

Vinduet Abonnement åbnes.

Se oplysningerne om dit abonnement og antallet af poster, du kan bruge i Kaspersky Password Manager.