Datakonvertering under opdatering af appen til version 9.0 eller senere, fra tidligere versioner

28. november 2023

ID 154394

Hvis du opdaterer til Kaspersky Password Manager 9.0 eller senere fra tidligere versioner, forbliver dine webkonti, appkonti og noter uændrede. Men dine identiteter konverteres til bankkorts-, adresse- og noteposter. Hvis en identitet indeholder et bankkort uden et tal, udfylder Kaspersky Password Manager det med nuller. Kaspersky Password Manager gemmer identitetsfelter, der indeholder andre oplysninger end data om bankkort eller adresse (f.eks. personlige oplysninger, økonomiske eller forretningsoplysninger) i nye noter.

Med Kaspersky Password Manager 9.0 er appen ikke kompatibel med tidligere versioner af appen.

I Kaspersky Password Manager 9.0 eller senere vil dine data blive permanent konverteret til det nye format. Hvis du har en tidligere version af Kaspersky Password Manager på andre enheder tilknyttet den samme My Kaspersky-konto, skal du opdatere appen til version 9.0 eller senere for at synkronisere data mellem dine enheder og cloudlageret. Du kan også oprette en ny My Kaspersky-konto, som kan bruges med tidligere versioner af appen.

Se også

Opdatér appen til version 9.2 eller senere