Kendte problemer

28. november 2023

ID 161667

Når du bruger appen, skal du være opmærksom på enhedens specifikationer og følge retningslinjerne i dokumentationen til din enhed.

Kaspersky Password Manager har følgende kendte problemer:

• Ikonet for boksens status vises muligvis ikke i meddelelseslinjen på visse enheder, selvom den tilsvarende indstilling er tændt.
  • På HTC-enheder kan du kun indtaste adgangskoden i adgangskodefeltet på engelsk ved hjælp af standardtastaturet. Du kan ikke ændre sproget. Hvis du vil bruge appen på HTC-enheder, skal du bruge en adgangskode, som kun indeholder symboler, der findes på det engelske tastaturlayout.
  • Opsætning af appen for første gang på en ny enhed kan tage lang tid, hvis det eksisterende cloud-lager er for stort.
  • Det kan tage lang tid at ændre hovedadgangskoden, hvis det eksisterende cloud-lager er for stort.
  • Når abonnementet er udløbet, beder appen brugeren om at downloade billeder fra clou-lageret til Kasper Password Manager. Det kan tage lang tid, hvis brugeren har valgt et stort antal billeder, som ikke tidligere er blevet downloadet.
  • Det kan være nødvendigt at bruge en betydelig del tid, hvis der samtidig tilføjes et stort antal billeder til cloud-lageret. Hvis Kaspersky Password Manager ikke længere svarer, fortsætter synkroniseringen næste gang appen startes.
  • Problemer med automatisk udfyldning af brugernavne og adgangskoder i browsere:
    • Hvis appen beder om at aktivere tilgængelighedsfunktioner, mens indstillingen allerede er aktiveret, skal du prøve at slukke for den og derefter tænde den igen. Hvis problemet fortsætter, skal du genstarte enheden eller kontakte kundeservice.
    • På visse enheder udfyldes brugernavne og adgangskoder muligvis ikke automatisk eller udfyldes muligvis ikke korrekt, når du bruger en browser. Dette kan skyldes specifikationerne for firmwaren. Sådan løser du problemet:
      • På HUAWEI/HONOR-enheder kan du tilføje Kaspersky Password Manager til listen af apps, der aldrig stoppes af systemet, når enheden er blokeret.
      • På Xiaomi-enheder kan du tilføje Kaspersky Password Manager til listen af apps, der har lov til at køre i baggrunden.
  • Kaspersky Safe Kids-indholdsfiltrering anvendes ikke på websteder, du åbner fra Kaspersky Password Manager.
  • På Android Q-enheder rydder appen udklipsholderen, uanset hvor dens indhold kom fra.
  • På HUAWEI/HONOR-enheder skal oprydning af låseskærm deaktiveres for Kaspersky Password Manager, før appen fungerer korrekt. Dette gøres ved at åbne Indstillinger > Batteri > Luk apps efter skærmlås (Appstart) og slå alternativknappen ud for Kaspersky Password Manager fra.
  • Hvis internetforbindelsen mistes under købet, mislykkes synkroniseringen mellem den lokale Google Play-database og den cloudbaserede Google Play-database. Sådan løser du problemet:
    • Ryd data for Google Play Store-appen, og geninstaller Kaspersky Password Manager.
    • Gendan dit køb.
  • På visse Huawei-enheder med Android 8 kan appen muligvis stoppe med at fungere, eller knappen til automatisk udfyldning fungerer muligvis ikke. Problemet kan løses ved at opdatere operativsystemet til Android 9 eller nyere.
  • I nogle tilfælde vil funktionen for automatisk udfyldning muligvis fungere forkert, efter du har opdateret appen.

Løs problemet

Løs problemet på enheder, der bruger HUAWEI Mobile Services med Android 10 og nyere