Opdatér appen til version 9.2 eller senere

28. november 2023

ID 179046

Du skal opdatere appen til version 9.2 eller senere på alle dine enheder, som er sluttede til den samme My Kaspersky-konto, for på korrekt vis at synkronisere dine oplysninger på tværs af enheder og cloud-lager.

De posttyper og postfelter du kan bruge, kan variere i forskellige versioner af Kaspersky Password Manager. For eksempel er dokumentkategorisering tilgængelig på stationære computere, som kører macOS eller Windows, men ikke på mobilenheder. Når du opdaterer til Kaspersky Password Manager 9.2 eller senere, bliver din boksdatabase mere fleksibel. Denne forbedring gør dig i stand til at forbinde forkellige versioner af appen til én My Kaspersky-konto, så du kan bruge den samme database med forskellige versioner af appen på dine enheder.

Hvis dine enheder med forskellige versioner af Kaspersky Password Manager 9.2 eller senere er sluttede til den samme My Kaspersky-konto, kan nogen poster eller postfelter i din boks være utilgængelige i følgende tilfælde:

• Du har tilføjet en post med en ny type, som ikke understøttes i en tidligere version af appen.

Poster med ny type er kun tilgængelige på enheder med de nye versioner af appen. På enheder med tidligere versioner viser appen antallet af poster med ny type, som ikke kan vises. Når du bruger en tidligere version af appen, og du skifter til den gratis version, kan du vælge at bruge alle eller ingen af disse poster i den gratis version.

• Du har udfyldt et nyt felt, som ikke understøttes i en tidligere version af appen.

Nye felttyper er kun tilgængelig på enheder med den seneste version af appen. Hvis du har poster med nye felttyper, advarer den tidligere version af appen dig om, at nogle oplysninger i disse poster ikke kan vises korrekt.

• Nogle posttyper understøttes ikke længere i den seneste version af appen.

Kaspersky Password Manager beskriver disse poster som gammel type. Du kan kun synkronisere poster med gammel type mellem enheder med tidligere versioner af appen. Når du opdaterer appen, gemmer Kaspersky Password Manager alle dine oplysninger fra disse poster. Når du skifter til den gratis version af appen, vises posterne med gammel type som aktive og vælges automatisk til brug i den gratis version. Gamle posttyper tæller ikke med i begrænsningerne af den gratis version.

• Nogle felter understøttes ikke længere i den seneste version af appen.

Kaspersky Password Manager beskriver sådanne felter som gamle. Gamle felter synkroniseres mellem enheder med den seneste version samt med tidligere versioner af appen. Du kan kun redigere gamle felter i tidligere versioner af appen.