Varemærkemeddelelser

28. november 2023

ID 187447

Registrerede varemærker og servicemærker ejes af deres respektive ejere.

Amazon og AWS er varemærker, der tilhører Amazon.com, Inc. eller dennes associerede selskaber.

App Store, Apple, iPadOS og macOS er varemærker tilhørende Apple Inc.

Arm er et registreret varemærke, der tilhører Arm Limited (eller dennes datterselskaber) i USA og/eller andre steder.

IOS er et registreret varemærke eller et varemærke, der tilhører Cisco Systems, Inc. og/eller associerede selskaber i USA og visse andre lande.

Android, Chrome, Firebase, Google, Google Analytics, Google Chrome og Google Play er varemærker tilhørende Google, LLC.

HTC er et varemærke tilhørende HTC Corporation.

HONOR og HUAWEI er varemærker, der tilhører Huawei Technologies Co., Ltd.

Microsoft og Windows er varemærker tilhørende Microsoft-koncernen.

Firefox er et varemærke tilhørende Mozilla Foundation i USA og andre lande.

Java og JavaScript er registrerede varemærker tilhørende Oracle og/eller dets datterselskaber.