Udfyld formularer, og log ind på apps automatisk

28. november 2023

ID 189708

Hvis du har en enhed med Android 8 eller nyere, kan du få brugernavn- og adgangskodefelterne udfyldt automatisk i apps med de brugeroplysninger, der er gemt i Kaspersky Password Manager, vha. autofyld-teknologi. Yderligere oplysninger om autofyld-teknologien findes i Android-dokumentationen.

Login på en app ved hjælp af Kaspersky Password Manager

Når du logger ind på en app med brugeroplysninger, der endnu ikke er gemt i boksen, genkender Kaspersky Password Manager automatisk sådanne brugeroplysninger som nye, og du bliver spurgt, om du vil oprette en ny post for appen. Når du logger ind på en app med et eksisterende brugernavn, men en ny adgangskode, spørger Kaspersky Password Manager dig, om du vil gemme den nye adgangskode i den eksisterende post for app-kontoen.

Se også

Aktivér automatisk udfyldning af adgangskoder i apps