Om Authenticator

28. november 2023

ID 251647

Authenticator er en Kaspersky Password Manager-funktion, der giver dig mulighed for at generere engangsadgangskoder til to-faktor-godkendelse i tredjepartstjenester (f.eks. for konti på websteder eller i apps). Når du aktiverer tofaktorgodkendelse for en tredjepartstjeneste, skal du bruge Authenticator til at oprette engangsadgangskoder. Du kan bruge Authenticator på alle enheder, hvor Kaspersky Password Manager er installeret, og hvor du er logget ind på din My Kaspersky-konto.

Når tofaktorgodkendelse er aktiveret, skal du indtaste en engangsadgangskode med seks cifre, der er genereret i Kaspersky Password Manager ud over dit brugernavn og din adgangskode, når du logger på. På den måde kan ingen, selvom de kender dit brugernavn og din adgangskode, logge ind på din konto.

Kaspersky Password Manager gemmer følgende oplysninger med posten ved konti med tofaktorgodkendelse:

• Kontonavn. Brug et meningsfuldt webstedsnavn for hurtigt at finde det websted, du vil redigere eller logge ind på.
  • Engangsadgangskode. Kaspersky Password Manager genererer hvert 30 sek. en ny 6-cifret kode til tofaktorgodkendelse.
  • Kommentar. Eventuelle yderligere oplysninger om den post, du vil tilføje.