Om de leverede data

28. november 2023

ID 151305

Se oplysninger om de data, der er leveret til Kaspersky under brug af tidligere versioner af appen

Se appversionen

Oplysninger, som gives til Kaspersky under brug af Kaspersky Password Manager 9.2.79 eller nyere

Kaspersky beskytter alle oplysninger, der modtages, i overensstemmelse med lovgivningen og gældende Kaspersky-regler. Data overføres via en sikker kanal.

Leverede personlige data

Du accepterer at levere personlige data til Kaspersky ved at acceptere slutbrugerlicensaftalen, persondatapolitikken, markedsføringserklæringen eller webportalerklæringen. Du kan få vist listen med leverede data i henhold til hvert af de juridiske dokumenter i det tilsvarende juridiske dokument.

Vis et juridisk dokument

Leverede ikke-personlige data

Du accepterer at levere ikke-personlige data til Kaspersky ved at acceptere slutbrugerlicensaftalen, persondatapolitikken:

• Med henblik på at forbedre kvaliteten af appen og analysere brugertilfredsheden accepterer du automatisk at levere følgende oplysninger:
    • Information om brugerens operativsystem (OS): OS navn, version og build-nummer; OS opdaterings- servicepakke; operativsystem familie; operativsystem bit version; yderligere information om OS features.
    • Information om brugerens enhed; enhedsmodel, enhedshardware-format (virtuel maskine eller fysisk enhed).
    • Information om applikationen; fuld version af applikationen; Software-ID; Software rebranding-ID kode for partnerorganisationen forbundet med software-rebrandingen.
    • Information om installationen; applikation build-ID; software lokaliseringssprog; tidligere versionsnumre; dato og tidspunkt for installationen; status for installation/afinstallation; installations-fejlkode; installationstype (ny installation, opdatering).
    • Information om brugeraftale: navn og version af aftalen; status på accept af aftaler (accepteret eller afvist).
    • Min Kaspersky-konto tilslutnings-status (tilsluttet eller ej).
    • Oplysninger om licensen: licensstatus: licenstype: kilde, hvorfra licensen blev købt: abonnementstype: antal kontakter til den udvidede version: antal returneringer til den gratis version.
    • Information om sikkerhedsboksen: tilgængelighed til sikkerhedsboksen; fejl, som opstod under oplåsning af lokal sikkerhedsboks; fejl, som opstod under oplåsning af cloudbaseret sikkerhedsboks; antal indtastninger af hver type beskyttet af applikationen; version af krypteringsalgoritme for sikkerhedsboksen.
    • Information om dataoverførsel; planlagt frekvens for dataoverførsel (daglig, ugentlig eller månedlig); status på applikationen på tidspunktet for planlagt dataoverførsel (kørende eller ikke kørende); dato og tidspunkt for planlagt dataoverførsel; dato og tid for tidligere planlagt dataoverførsel; dato og tidspunkt for senest gennemførte dataoverførsel.
    • Information sendt med feedback; brugeranmeldelse; vurdering.
    • Information om brugerens interaktion med applikationen; tidspunkt for hændelsen vist til brugeren (UTC standardtid).
  • For at forbedre driftssikkerhed indvilliger du i automatisk at frembringe følgende oplysninger:
    • App-navn
    • App-version
    • Enhed lokal
    • Abonnementstatus
    • Enhedsoperativsystem
    • Type af omdirigeringslink
  • For at overholde loven indvilliger du i automatisk at frembringe følgende oplysninger:
    • App-id
    • App-version
    • Enheds-id
    • Installations-id
  • For at understøtte totrinsbekræftelse på My Kaspersky skal du angive en sikkerhedskode, som sendes til din enhed i en SMS-besked.
  • For at opretholde kernefunktionaliteten i appen accepterer du automatisk at give følgende oplysninger:
    • App-id i Kaspersky Security Network
    • Fuld app-version
    • Id for den konfigurationsfil, som appen bruger
    • Resultat af forespørgsler til Discovery-tjenesten
    • Fejlkode for mislykkede forespørgsler til Discovery-tjenesten
    • Tekst i fejlmeddelelser
    • Fejlkoder i operativsystem
    • HTTP-anmodningsmetode
    • Tokentype
    • Autentificeringstoken i rettighedshaverens tjenester
    • Token TTL
    • Sti til det objekt, der behandles
    • Metode brugt til app-godkendelse
    • App-opdaterings-id
    • Oplysninger om implementering af webtjeneste-adgangshåndteringen
    • Den installerede apptype
    • Unikt anmodnings-id til rettighedshaverens tjenester
    • Svarstatus for rettighedshaverens tjeneste
    • Fejlkoder
    • Linjenummeret på kildefilen i undtagelsesbehandleren
    • Protokol-id
    • Samlet varighed af anmodningsbehandling
    • Type af protokolbehandlingsfejl
    • Kode for fejlkategorien
    • DNS-adressen på den webtjeneste, der tilgås
    • Serveradgangsvarighed
    • Fjernport og IP-adressen på den webtjeneste, der tilgås
    • Webadresse behandles
  • For at beskytte din My Kaspersky-kontos sikkerhed skal du angive CAPTCHA-tegnene.
  • Boksen synkroniseres med dit personlige lager på rettighedshaverens betroede partneres servere over hele verden. Disse data, sammen med dataene på din enhed, gemmes krypteret. Din personlige hemmelige nøgle bruges til at udføre krypteringen. Rettighedshaveren og partnere kan ikke få adgang til dine data. For at bruge softwaren skal du registrere din konto ved at angive din e-mailadresse. Husk, at afinstallering af softwaren fra din enhed sletter ikke dataene fra de servere, der bruges i synkroniseringsprocessen. Disse data kan kun slettes helt, når du har slettet din konto. For at gøre dette, skal du kontakte Kaspersky kundeservice.