Skift til den gratis version

28. november 2023

ID 151307

Når dit abonnement udløber, kan du skifte til den gratis version.

I den gratis version kan du beholde et begrænset antal poster. Hvis du har flere poster, end hvad der er tilladt i den gratis version, beder appen dig om at vælge, hvilke poster du vil fortsætte med at bruge i den gratis version. De øvrige poster gemmes som inaktive og vil kun være tilgængelige for visning.

Du kan udsætte dit valg i 1 måned efter dit abonnement udløber. Efter denne periode, skal du foretage et valg, for at fortsætte med at bruge appen.

Vi anbefaler at du downloader dine billeder og PDF-filer fra skylageret til din lokale boks, før du skifter til den gratis version. Ellers slettes de inaktive dokumenter fra skylageret, og gøres utilgængelige i appen.

Efter du har opdateret Kaspersky Password Manager til version 9.2 eller senere, kan du have gamle posttyper og nye posttyper i din boks.

Gamle posttyper tæller ikke med i begrænsningerne af den gratis version. Gamle posttyper vises som aktive, og vælges automatisk til brug i den gratis version.

Du kan vælge at bruge alle eller ingen af de nye posttyper i den gratis version. Hvis du har flere nye typer poster i din boks, end der er tilladt i den gratis version, kan du kun skifte Kaspersky Password Manager til den gratis version på en enhed med den nyeste version af appen installeret.

Hvis du har færre aktive poster end tilladt med den gratis version, kan du aktivere inaktive poster.

Vælg data, der skal bruges med den gratis version