Installér appen

28. november 2023

ID 153894

1. Gå til App Store.
  2. Find Kaspersky Password Manager ved at trykke på Søg, indtaste navnet på appen i søgefeltet og trykke på Find.
  3. Vælg Kaspersky Password Manager i søgeresultaterne.

App-siden åbnes.

4. På appsiden, tryk på Download, og derefter tryk på Installér.
  5. Indtast din Apple ID adgangskode, hvis det er nødvendigt.

Installation af appen begynder.

For flere oplysninger om brug af App Store og om at installere apps kan du se de relevante brugervejledninger til dine enheder.

Du kan også installere Kaspersky Password Manager på din enhed ved at bruge en QR-kode genereret på My Kaspersky eller i en desktopversion af Kaspersky Password Manager.