Kopiér data fra et bankkort

28. november 2023

ID 153910

1. Lås boksen op ved at indtaste hovedadgangskoden og trykke på Lås op.

Hvis din enhed understøtter Touch ID/Face ID, og Touch ID/Face ID er aktiveret i app-indstillingerne, kan du bruge det til at låse din boks op i stedet for at indtaste hovedadgangskoden.

2. Tryk på , eller swipe skærmen til højre i hovedprogrammets vindue.

Genvejslinjen vises til venstre.

3. Tryk på Bankkort på genvejslinjen.
  4. Udvid den bankkortpost, du ønsker at kopiere, i vinduet Bankkort.
  5. Udfør en af følgende handlinger:
    • Hvis du vil kopiere alle data, der er gemt til bankkortposten, skal du trykke på  > Kopiér alle.

Kaspersky Password Manager kopierer alle data relateret til det valgte bankkort til udklipsholderen.

• Hvis du vil kopiere en bestemt post, skal du trykke på Åbn.

Bankkortvinduet åbnes. Hvis du vil kopiere en bestemt post, skal du trykke på ved siden af den. For at få vist vigtige finansielle detaljer (for eksempel PIN-kode) skal du trykke på .

Kaspersky Password Manager beholder de kopierede data i udklipsholderen i den periode, der er angivet i indstillingerne for Kaspersky Password Manager.