Tilføj en webstedskonto

28. november 2023

ID 154025

Tilføj en webstedskonto fra Kaspersky Password Manager-vinduet

Tilføj en webstedskonto fra et browservindue

Du kan generere en stærk adgangskode til en webstedskonto, mens du tilføjer den fra vinduet Kaspersky Password Manager eller i et browservindue.

Generer en stærk adgangskode, mens du tilføjer en webkonto

Du kan gemme flere konti for at logge ind på samme websted. Når du besøger et websted, beder Kaspersky Password Manager dig om at vælge den konto, du vil bruge til at logge ind fra listen over tilgængelige konti. Hvis du logger ind på et websted, der er tilføjet til Kaspersky Password Manager med et brugernavn, der endnu ikke er blevet tilføjet til Kaspersky Password Manager, anerkender appen automatisk brugernavnet som nyt og beder dig om at tilføje en anden konto til webstedet. Hvis du logger ind på et websted med et eksisterende brugernavn, men en ny adgangskode, beder Kaspersky Password Manager dig om at gemme den nye adgangskode til den eksisterende konto.