Datatyper beskyttet af Kaspersky Password Manager

28. november 2023

ID 156626

Du kan tilføje flere typer poster til Kaspersky Password Manager og organisere dine poster ved at flytte dem i mapper.

Websted, app og andre konti

En konto er en kombination af et brugernavn og adgangskode, der er påkrævet for at godkende en bruger på et websted eller i en app.

For websteder gemmer Kaspersky Password Manager følgende oplysninger med posten:

• Webstedsnavn. Brug et meningsfuldt webstedsnavn for hurtigt at finde det websted, du vil redigere eller logge ind på.
  • Webstedsadresse. Kaspersky Password Manager bruger dette felt til at genkende et websteds loginside og tilbyder konti, du kan bruge til at logge ind med.
  • Konti. Du kan gemme flere konti for et websted. For eksempel har du evt. personlige og erhvervsmæssige e-mailadresser fra samme e-mailudbyder.

For programmer gemmer Kaspersky Password Manager følgende oplysninger med posten:

• App-navn. Brug et meningsfuldt navn, så du hurtigt kan finde den post, du har brug for.
  • Konti. Du kan gemme flere konti til en app.

Kontotypen Andet er til konti til generel anvendelse. Her kan du gemme dine vigtige adgangskoder, for eksempel din adgangskoden til dit wi-fi-netværk eller dørkoden. Kaspersky Password Manager gemmer følgende oplysninger i posten:

• Navn på posten. Brug et meningsfuldt kontonavn, så du hurtigt kan finde den post, du har brug for.
  • Brugernavn:. Her kan du gemme et evt. brugernavn eller andre vigtige oplysninger.
  • Adgangskode:. Indtast, eller generer en adgangskode.
  • Kommentar:. Tilføj en meningsfuld beskrivelse af posten.

For at give dig hurtigere adgang til dine poster gemmes webstedskonti, appkonti og andre konti separat.

Bankkort

Du kan føje bankkortnumre, andre oplysninger, pinkoder og kontaktinformation for kortudstederens kundesupport til Kaspersky Password Manager.

Adresser

Du kan gemme adresser, navne, e-mailadresser og telefonnumre i adresseposterne.

Dokumenter

Du kan gemme vigtige dokumenter (f.eks. scannede pas/id'er og PDF-filer) i Kaspersky Password Manager, så de er sikre og altid lige ved hånden.

Noter

Du kan bruge noter til at gemme enhver form for tekstinformation.

Noter krypteres og gemmes på samme måde som andre datatyper.

Du kan bruge udklipsholderen til at kopiere og indsætte noter på en webside eller program.

Authenticator

Du kan tilføje en konto med tofaktorgodkendelse ved hjælp af en konfigurationsnøgle eller en QR-kode og generere engangsadgangskoder for at kunne logge ind hurtigt og sikkert.

Kaspersky Password Manager gemmer følgende oplysninger med posten ved konti med tofaktorgodkendelse:

• Kontonavn. Brug et meningsfuldt webstedsnavn for hurtigt at finde det websted, du vil redigere eller logge ind på.
  • Engangsadgangskode. Kaspersky Password Manager genererer hvert minut en ny 6-cifret kode til tofaktorgodkendelse.
  • Kommentar. Eventuelle yderligere oplysninger om den post, du vil tilføje.