Sortér og gruppér poster

28. november 2023

ID 156932

Som standard vises poster i alfabetisk orden. Du kan sortere poster manuelt og oprette mapper til at inddele poster. Du kan tilføje poster af enhver type til en mappe. Mapper vises altid før poster i alfabetisk rækkefølge og kan ikke sorteres manuelt. Mapper synkroniseres mellem dine enheder. Sorteringsindstillinger synkroniseres ikke mellem enheder.

Sortér poster manuelt

Hvis du manuelt har sorteret poster i et afsnit, vises alle nyligt tilføjede poster i slutningen af afsnittet i alfabetisk rækkefølge. Poster, der sorteres i afsnittet Websteder, sorteres automatisk på samme måde i browserudvidelsen.

Opret en mappe

Flyt poster til en mappe

Du kan nulstille de brugerdefinerede sorteringsindstillinger, så du kan få vist alle i alfabetisk rækkefølge. Hvis du nulstiller brugerdefinerede sorteringsindstillinger, kan de ikke gendannes.

Nulstil sorteringsrækkefølge