Adgangskodekontrol

28. november 2023

ID 166484

Der er større risici for dine konti, hvis de har den samme eller svage adgangskoder (for eksempel qwerty eller 12345) eller adgangskoder baseret på oplysninger, der er nemme at gætte eller anskaffe (for eksempel navne på familiemedlemmer eller fødselsdatoer).

Med Kaspersky Password Manager kan du hurtigt finde ud af, hvor stærke dine adgangskoder er, og om de samme adgangskoder bruges i flere konti.

Kontroller for kompromitterede adgangskoder

For at øge sikkerheden kontrollerer Kaspersky Password Manager, om dine adgangskoder er blevet hackede eller lækkede.

Appen bruger Secure Hash Algorithm 256 (SHA-256) til at kontrollere for kompromitterede adgangskoder. Appen genererer SHA-256-beskedoversigter for hver adgangskode i din boks og sammenligner dem med SHA-256-beskeder fra databasen over kompromitterede adgangskoder. Hvis SHA-256-beskederne stemmer overnes, advarer appen dig om, at din adgangskode er kompromitteret, og du bør ændre den.

Kaspersky Password Manager kontrollerer kun for kompromitterede adgangskoder i aktive poster.

For hver adgangskode, der er gemt til et websted eller en app-konto, viser Kaspersky Password Manager:

• Adgangskodestyrke: lav eller middel.

Hvis du har en stærk adgangskode, vises der ikke oplysninger om adgangskodestyrke.

• Antal konti, der deler samme adgangskode.
  • Liste over websteder eller apps, der har konti med duplikerede adgangskoder.

Kontroller sikkerheden af dine adgangskoder