Generer en stærk adgangskode

28. november 2023

ID 166488

Sikkerheden af dine data afhænger i høj grad af styrken af din adgangskode. En adgangskode anses for stærk, hvis den indeholder mindst 16 tegn, herunder store og små bogstaver, cifre og specialtegn. Kaspersky Password Manager genererer unikke og stærke adgangskoder. Du kan angive længden af adgangskoden og vælge, om der skal være cifre, bogstaver og specialtegn. Du kan bruge adgangskodegenerator, når du opretter en ny webstedskonto eller ændrer din adgangskode til en eksisterende konto.

Generer en stærk adgangskode

For hurtigt at generere adgangskoder og kopiere dem til udklipsholderen, kan du også bruge widgeten Adgangskoder på enhedens startskærm. Find flere oplysninger om tilføjelsen af widgeter på Apple support webstedet.