Beta og abonnementer

28. november 2023

ID 174256

Vi anbefaler at du registrerer en seperat My Kaspersky-konto, kun til beta-testing.

Hvis du allerede har købt et abonnement, skal du ikke føje aktiveringskoder til Min Kaspersky-konto, der kun bruges til betatest. Ellers vil appen automatisk aktivere abonnementet, og dit abonnement vil begynde at udløbe. Se, hvordan du tjekker abonnementer på My Kaspersky i My Kaspersky Hjælp.

Hvis du allerede bruger abonnementet, kan du bruge funktionerne i betaversionen via det samme abonnement. Din abonnementsperiode vil ikke blive forlænget med varigheden af beta-testningen.