Download PDF-filer fra din boks

28. november 2023

ID 179080

1. Lås boksen op ved at indtaste hovedadgangskoden og trykke på Lås op.

Hvis din enhed understøtter Touch ID/Face ID, og Touch ID/Face ID er aktiveret i app-indstillingerne, kan du bruge det til at låse din boks op i stedet for at indtaste hovedadgangskoden.

2. Tryk på , eller swipe skærmen til højre i hovedprogrammets vindue.

Genvejslinjen vises til venstre.

3. På genvejslinjen skal du trykke på Dokumenter.
  4. I vinduet Dokumenter kan du vælge en PDF-fil, du ønsker at downloade.
  5. Tryk på > Gem i Filer.