Om totrinsverifikation

28. november 2023

ID 179815

Totrinsverifikation kan være utilgængelig i dit område. For flere oplysninger skal du se My Kaspersky – hjælp.

Totrinsverifikation forhindrer uønskede gæster i at logge ind på din My Kaspersky-konto, selvom de kender din adgangskode. For at bekræfte din identitet modtager du en unik sikkerhedskode på en af følgende måder:

• Via SMS. Vi bruger det telefonnummer du gemmer på My Kaspersky. Dette betyder, at du både skal bruge din adgangskode og din telefon til at logge ind på din konto.
  • Ved hjælp af en autentificeringsapp. For at aktivere funktionen, der gør brug af en autentificeringsapp, skal du konfigurere totrinsverifikation via dit mobiltelefonnummer.

Du kan også slå totrinsverifikation til på My Kaspersky. Hvis du skifter telefonnummer, kan du opdatere dit telefonnummer på My Kaspersky. Hvis du allerede er logget ind på din konto på en enhed, vil intet ændre sig for dig. For detaljerede instruktioner kan du se My Kaspersky – hjælp.

Sikkerhedskoden er kun gyldig i en kort periode. Hvis den udløber, kan du anmode om en ny sikkerhedskode.

Hvis du ikke modtog en SMS-besked med en sikkerhedskode