Slet Min Kaspersky-konto

28. november 2023

ID 226308

Du kan slette din Min Kaspersky-konto og alle tilknyttede oplysninger. Efter sletning sender vi en besked med oplysninger om tilknyttede applikationer og indtastede aktiveringskoder til din e-mailadresse.

Denne handling fjerner din konto og alle tilknyttede personlige data og betalingsdata fra Min Kaspersky-webstedet. Denne handling kan ikke fortrydes. Oplysninger om din ordrehistorik, tilsluttede enheder, licenser, anvendte løsninger og automatisk licensfornyelse fjernes. Automatiske fornyelser vil blive slået fra.

Slet din Min Kaspersky-konto