Importer konti fra Google Authenticator

28. november 2023

ID 251666

For at importere konti skal du have en anden enhed med Google Authenticator installeret. Dette er nødvendigt for at generere den QR-kode, du vil scanne fra din enhed med Kaspersky Password Manager.

1. Tag en anden enhed med Google Authenticator. Tryk på Overfør konti i menuen Google Authenticator.
  2. Tryk på Eksporter konti og følg instruktionerne.
  3. Vælg de konti, du vil eksportere. En QR-kode vil blive vist på skærmen.
  4. Åbn Kaspersky Password Manager på en enhed med et kamera.
  5. Lås boksen op ved at indtaste hovedadgangskoden og trykke på Lås op.

Hvis din enhed understøtter Touch ID/Face ID, og Touch ID/Face ID er aktiveret i app-indstillingerne, kan du bruge det til at låse din boks op i stedet for at indtaste hovedadgangskoden.

6. Tryk på , eller swipe skærmen til højre i hovedprogrammets vindue.

Genvejslinjen vises til venstre.

7. Tryk på Authenticator > på genvejslinjen.
  8. I vinduet, der åbnes, skal du trykke på Importér fra Google.

Dit systems kamera åbner.

9. Hvis enheden beder dig om at give appen adgang til kameraet, skal du give tilladelse i enhedsindstillingerne. Hvis du vil gøre dette, skal du trykke på Gå til indstillinger. Hvis du har brug for at åbne enhedsindstillinger, skal du gentage trin 5-8.
  10. Scan QR-kode med kameraet.

De importerede konti vises på listen over poster i sektionen Authenticator i Kaspersky Password Manager. Engangsadgangskoder vil blive genereret hvert 30. sekund.