Om slutbrugerlicensaftale

28. november 2023

ID 73374

Slutbrugerlicensaftalen (Licensaftale) er en bindende aftale mellem dig om AO Kaspersky Lab, som fastsætter vilkårene for brug af appen.

Læs licensaftalen grundigt, før du starter med at bruge appen.

Du kan se vilkårene i licensaftalen i App Store.

Når du installerer Kaspersky Password Manager, bekræfter du, at du forstår og accepterer vilkårene i licensaftalen. Hvis du ikke accepterer vilkårene i licensaftalen, skal du annullere installation af Kaspersky Password Manager og ikke bruge appen.