Vinduet med programindstillinger

22. november 2023

ID 100304

Åbn vinduet programindstillinger

Vinduet med programindstillinger indeholder følgende faner:

• Generelt. I denne fane kan du indstille de generelle programindstillinger. Du kan f.eks. konfigurere tidspunktet for automatisk låsning, tidspunktet for rydning af udklipsholderen, påmindelser om udløbende abonnement eller ændre hovedadgangskoden.
  • Browsere. Under denne fane kan du se, hvilke browsere der anvender Kaspersky Password Manager-udvidelsen, og herfra kan du åbne Safari-indstillingerne, Chrome Webshop eller Tilføjelser for at installere udvidelsen. Du kan også vælge, om Kaspersky Password Manager automatisk skal gemme dine logins og adgangskoder, adresser og bankkortoplysninger, når du udfylder en onlineformular.
  • Autofyld. Brug denne fane til at lade Kaspersky Password Manager udfylde brugersoplysninger i programmer og Safari automatisk ved hjælp af Autoudfyld adgangskode.

Knappen åbner hjælpeafsnittet til Kaspersky Password Manager, der beskriver det aktive programvindue. Du kan også åbne afsnittet Hjælp for det programvindue, der er aktivt i øjeblikket, ved at vælge Åbn hjælp for dette vindue i menuen Hjælp.