Programmets hovedvindue

22. november 2023

ID 100309

Hvis Kaspersky Password Manager er låst, er dine data utilgængelige. I dette tilfælde viser programmets hovedvindue et felt, hvor du kan indtaste hovedadgangskoden, knappen Lås op samt linket Har du glemt din hovedadgangskode?.

I programmets hovedvindue kan du:

• Tilføje websteder, programmer, bankkort, dokumenter, adresser og noter.
  • Oprette mapper.
  • Blokere adgangen til dine data.
  • Søge efter data i boksen.
  • Nulstille sorteringsrækkefølgen for posterne.
  • Åbn synkroniseringsstatusvinduet.
  • Vinduet med abonnementsoplysninger åbnes.
  • Skift mellem feltvisningen og listevisningen for visning af poster.
  • Kontrollér, hvor sikre dine adgangskoder er.

Layout- og kontrolelementer i programmets hovedvindue

Områderne Alle poster, Favoritter, Konti, Bankkort, Dokumenter, Adresser, Noter og Autentificering i den venstre rude i programmets hovedvindue giver hurtig adgang til dine data. I den højre rude kan du se, tilføje, redigere, slette og organisere dine data.

Du kan bruge søgefeltet øverst til højre i programmets hovedvindue, hvis du vil søge efter data i boksen.

Du kan bruge knapperne i programmets hovedvindue til at udføre følgende handlinger:

Låse Kaspersky Password Manager.

Kontrollére adgangskodens sikkerhedsniveau.

Nulstille sorteringsrækkefølgen for posterne.

Tilføje poster.

Skifte til listevisning.

Skifte til feltvisning.