Start programmet for første gang

22. november 2023

ID 100416

Når du starter Kaspersky Password Manager på din computer for første gang, beder programmet dig om at:

• Acceptere de vilkår og betingelser, der kræves for den indledende konfiguration og brug af Kaspersky Password Manager.
  • Oprette forbindelse til My Kaspersky ved hjælp af din My Kaspersky-konto.

Vigtigt: Det kræver en aktiv internetforbindelse at logge på My Kaspersky. Du kan ikke anvende Kaspersky Password Manager uden at være logget på My Kaspersky.

• Installer Kaspersky Password Manager-browserudvidelserne.
  • Opret en hovedadgangskode.

Start Kaspersky Password Manager for første gang

Se også

Åbn og afslut programmet

Opret forbindelse til My Kaspersky