Om licensen

22. november 2023

ID 100433

Licensen er retten til at bruge programmet i henhold til slutbrugerlicensaftalen.

En licens giver dig ret til:

• Brug programmet på én eller flere enheder.
  • Få hjælp fra kundeservice.
  • At modtage opdateringer.

Kaspersky Password Manager kan bruges med eller uden et abonnement:

• Gratisversionen af programmet distribueres gratis og kan benyttes i en ubegrænset tidsperiode. Hvis du bruger den gratis version af Kaspersky Password Managers, er den mængde data, som kan gemmes i boksen, begrænset. Du kan købe et abonnement for at tilføje flere data til boksen og bruge Kaspersky Password Manager uden begrænsninger.
  • Hvis du køber et abonnement på Kaspersky Password Manager, kan du tilføje flere poster til boksen. Abonnementer på Kaspersky Password Manager er tidsbegrænsede.

Når dit abonnement på Kaspersky Password Manager udløber, kan du enten forny det eller skifte til den gratis version. Hvis du skifter til gratis versionen og har flere poster end, hvad der er tilladt i gratis versionen, skal du vælge, hvilke du vil gemme. Alle andre data bliver i boksen, men de kan ikke bruges.

Når dit abonnement på Kaspersky Password Manager udløber, kan du blive tilbudt en henstandsperiode, hvor du kan fortsætte med at bruge programmet uden begrænsninger. Hvis du ikke fornyer dit abonnement ved udgangen af henstandsperioden, vil programmet skifte til den gratis version. For at bruge Kaspersky Password Manager uden begrænsninger igen, skal du købe et nyt abonnement.

Se også

Skift til den gratis version

Anskaf et abonnement