Anskaf et abonnement

22. november 2023

ID 140973

I gratisversionen af Kaspersky Password Manager kan du tilføje og anvende et begrænset antal poster. Hvis du vil bruge programmet uden begrænsninger, kræver det et gyldigt abonnement.

Hvis du bruger gratisversionen af Kaspersky Password Manager, kan du købe et abonnement.

Hvis dit abonnement på Kaspersky Password Manager lige er udløbet eller er ved at udløbe, kan du forny dit abonnement.

Hvis du bruger Kaspersky Password Manager under et abonnement på et andet Kaspersky-program, kan du skifte til et abonnement på Kaspersky Password Manager, når dit nuværende abonnement udløber.

Anskaf et abonnement

Du kan også købe et abonnement på Kaspersky Password Manager på My Kaspersky eller på Kasperskys websted:

• Hvis du køber abonnementet på My Kaspersky, bliver abonnementet aktiveret automatisk, så snart du gennemfører købet.
  • Hvis du køber abonnementet på Kasperskys websted, modtager du en aktiveringskode i en e-mail sendt til den e-mailadresse, du har angivet. For at aktivere abonnementet skal du tilføje aktiveringskoden til din My Kaspersky-konto og forbinde Kaspersky Password Manager med My Kaspersky. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du manuelt tilføjer din aktiveringskode til din My Kaspersky-konto under My Kaspersky Hjælp.

Flere programmer kan dele et abonnement med Kaspersky Password Manager. Dine abonnementer er knyttet til din My Kaspersky-konto. Hvis din My Kaspersky-konto allerede har et abonnement, der er gyldigt for Kaspersky Password Manager, genkender programmet dette abonnement, når du forbinder programmet til My Kaspersky.

Følgende programmer kan dele en aktiveringskode med Kaspersky Password Manager:

• Kaspersky Total Security (undtaget prøveabonnement)
  • Kaspersky Small Office Security (undtaget prøveabonnement)
  • Kaspersky Security Cloud
  • Kaspersky (hvis du har et Kaspersky Plus- eller Kaspersky Premium-abonnement)

Hvis du forbinder Kaspersky Password Manager til en My Kaspersky-konto med et abonnement på et af disse programmer, kan du bruge Kaspersky Password Manager uden begrænsninger.

Se også

Skift til den gratis version