Installér browserudvidelser

16. januar 2023

ID 86787

Udvid alle | Skjul alle

For at bruge Kaspersky Password Managers funktioner i en browser, skal du installere Kaspersky Password Managers udvidelsesprogram til browseren. Kaspersky Password Manager bruger udvidelsen til automatisk udfyldning af onlineformularer, logger dig automatisk på websteder og gemmer hurtigt nye bankkort, adresser og konti for websteder.

Når du har oprettet en hovedadgangskode, beder programmet dig om at installere udvidelserne for browsere, som du vil bruge med Kaspersky Password Manager.

Installér Kaspersky Password Manager-udvidelsesprogrammer

Når du har installeret udvidelserne, beder Kaspersky Password Manager dig om at beskytte dine adgangskoder, som er gemt i browsere, og overføre dem til en sikker boks.

Overførsels af adgangskoder til en sikker boks

Se også

Opret forbindelse til My Kaspersky

Brug automatisk lagring og automatisk udfyldning

Installér Kaspersky Password Manager-udvidelsesprogrammer