Nyheder

11. oktober 2023

ID 256490

Den seneste version af applikationen introducerer følgende nye funktioner og forbedringer:

Nye funktioner

• Vi har tilføjet en ny funktion: Authenticator. Nu genererer og gemmer vi engangsadgangskoder til tofaktorgodkendelse.
  • Ændring af din adgangskode er nu mere sikker på grund af adgangskodehistorikken. Nu føjes din tidligere adgangskode til adgangskodehistorikken, når du gemmer en ny.

Forbedringer

• Vi har tydeligt markeret den del af programmet, hvor du kan tilføje e-mail-konti.
  • Tilføjet muligheden for at kopiere kommentarer til konti.

Rettelser

• Når du sletter en boks, udløber den bekræftelseskode, der bruges til at bekræfte denne handling, meget hurtigt. Nu er bekræftelseskodens levetid blevet forlænget.
  • Efter opdatering af farvepaletten var nogle UI-elementer svære at se i det mørke tema. Nu har vi rettet paletten.
  • Vi har løst konflikter med tredjepartsprogrammer, der interagerer med udklipsholderen (Punto Switcher, VirtualBox, Download Master, DriverMax osv.), på grund af hvilke data ikke kunne kopieres fra Kaspersky Password Manager.
  • Andre mindre rettelser og forbedringer relateret til stabilitet, ydeevne og brugergrænseflade af programmet.

Udgivelseshistorik

Version 2023.1

Version 2023.0

Version 10.3

Patch A til version 10.3

Version 10.2

Patch A til version 10.2

Version 10.1

Patch A til version 10.1

Version 10.0

Patch A til version 10.0

Version 9.2

Patch A-W til version 9.2