Importér og eksportér data

8. december 2023

ID 130515

Udvid alle | Skjul alle

Du kan importere data til Kaspersky Password Manager fra:

• En sikkerhedskopi af din boks eller en boks, der er oprettet af en tidligere understøttet udgave (9.2 eller senere) af Kaspersky Password Manager
  • Dine browseres indbyggede adgangskodeadministrationer
  • Andre adgangskodeadministrationer

Importer data fra en sikkerhedskopi af din boks eller en boks oprettet fra en tidligere udgave af Kaspersky Password Manager

Importer data fra dine browseres indbyggede adgangskodeadministrationer

Importer data fra andre adgangskodeadministrationer

Hvis du bruger gratis versionen af Kaspersky Password Managers og importerer flere poster end gratis versionen tillader, bliver disse poster passive, efter de importeres.

Fra boksen kan du eksportere dine bemærkninger og brugeroplysninger til en tekstfil og dernæst udskrive dem.

Eksporter data til udskrivning

Eksporter data i et printbart format fra My Kaspersky

Se også

Hent dokumenter fra din boks

Sikkerhedskopier data