Begrænsninger og advarsler

8. december 2023

ID 156828

Begrænsninger:

• Kaspersky Password Manager er ikke kompatibel med Windows 8 style-programmer.
  • Kaspersky Password Manager understøtter ikke operativsystemerne for Windows XP og Windows Vista. Hvis du bruger en af disse operativsystemer, anbefaler vi, at du opgraderer til en nyere version. Hvis du stadig vil bruge Windows XP eller Windows Vista, kan du stadig bruge online versionen af Kaspersky Password Manager. Du kan også bruge Kaspersky Password Manager på andre operativsystemer.
  • Kaspersky Password Manager kan ikke vise poster af en ny type, der er oprettet i den nyere version af programmet, på andre enheder.