Overholdelse af EU-lovgivningen (GDPR)

27. marts 2024

ID 171235

Kaspersky Password Manager overholder vilkårene i General Data Protection Regulation (GDPR) i alle regioner, hvor programmet distribueres. Når du accepterer Slutbrugerlicensaftale og Persondatapolitik bekræfter du at du har nået den krævede alder.

Ved at tage en beslutning om Slutbrugerlicensaftale og Persondatapolitik accepterer du at levere følgende statistik om din beslutning til Kaspersky:

• Program-id
  • Programversion
  • Enheds-id
  • Anonym IP-adresse
  • Program installations ID
  • Databehandlingserklæringernes version og ID
  • Din beslutning om databehandling (acceptér eller afvis)
  • Tidspunktet du accepterede eller afviste

Ifølge vilkårene for GDPR har du retten til at fjerne alle dine personoplysninger fra Kaspersky. Når du kontakter Kundeservice for at fjerne personlig data skal du oplyse din computers unikke ID'er.

Give ID'er til Kundeservice for at fjerne personlig data