Nyheder

27. marts 2024

ID 256490

Udvid alle | Skjul alle

Den seneste version af applikationen introducerer følgende nye funktioner og forbedringer:

Nye funktioner

• Kaspersky Password Manager viser nu nye kompromitterede adgangskoder, og du kan sortere dine adgangskoder efter den dato, de blev kompromitteret.
  • Browserudvidelsen kan nu bruges til at redigere eller oprette en post.

Forbedringer

• Forbedret brugergrænsefladen i afsnittet "Kontrol af adgangskode".

Rettelser

• Vi har fremskyndet driften af browserudvidelser på websider med Shadow DOM.
  • Andre mindre rettelser og forbedringer relateret til stabilitet, ydeevne og brugergrænseflade af programmet.

Udgivelseshistorik

Version 2024.0

Version 2023.2

Version 2023.1

Version 2023.0

Version 10.3

Patch A til version 10.3

Version 10.2

Patch A til version 10.2

Version 10.1

Patch A til version 10.1

Version 10.0

Patch A til version 10.0

Version 9.2

Patch A-W til version 9.2