Programikon

27. marts 2024

ID 85010

Programikonet (en nøgle med en grøn lås – for en ulåst boks, og en nøgle med en rød lås – for en låst boks) vises i proceslinjens meddelelsesområde, efter at Kaspersky Password Manager er installeret.

Programikonet har en genvejsmenu. Programikonets genvejsmenu giver hurtig adgang til programmets hovedfunktioner.

Hvis boksen ikke er låst, kan du bruge genvejsmenuen fra Kaspersky Password Manager-ikonet til:

• Låse boksen.
  • Åbn programmets hovedvindue.
  • Gå til websteder, hvor du kan downloade Kaspersky Password Manager til andre enheder.
  • Åbn programindstillingsvinduet.
  • Åbn Kaspersky Password Managers hjælpeafsnit.
  • Se oplysninger om Kaspersky Password Manager.
  • Afslut Kaspersky Password Manager.

Hvis boksen er låst, kan du bruge genvejsmenuen fra Kaspersky Password Manager-ikonet til:

• Lås boksen op.
  • Gå til websteder, hvor du kan downloade Kaspersky Password Manager til andre enheder.
  • Åbn Kaspersky Password Managers hjælpeafsnit.
  • Se oplysninger om Kaspersky Password Manager.
  • Afslut Kaspersky Password Manager.