Om versionstyper

27. marts 2024

ID 85697

Et abonnement er en ret til at bruge programmet i henhold til slutbrugerlicensaftalen.

Et abonnement giver dig ret til at:

• Bruge programmet på en eller flere enheder.
  • Få hjælp fra kundeservice.
  • Modtage opdateringer.

Kaspersky Password Manager fås i to versioner:

• Gratis version. Den gratis version af programmet leveres gratis og kan bruges i en ubegrænset tidsperiode. Hvis du bruger den gratis version af Kaspersky Password Managers, er antallet af poster, du kan føje til boksen, begrænset.
  • Udvidet version ved abonnement med eller uden automatisk fornyelse. Hvis du køber et abonnement til Kaspersky Password Manager, kan du føje et ubegrænset antal poster til boksen. Abonnementet på Kaspersky Password Manager er tidsbegrænset. Hvis du ikke har deaktiveret automatisk fornyelse, vil det automatisk blive fornyet.