Nyheder

3. juli 2024

ID 256490

Udvid alle | Skjul alle

Den seneste version af applikationen introducerer følgende nye funktioner og forbedringer:

Nye funktioner

• Du kan nu se, hvor mange adgangskoder, der er gemt i dine browsere og tilgængelige til import.
  • Vi har forbedret datasikkerheden ved at begrænse antallet af oplåsningsforsøg inden for en tidsenhed.

Forbedringer

• Forbedret ydeevne ved oplåsning af boks.
  • For nemheds skyld åbnes websteder, der åbnes fra programmet, nu i den browser, der er valgt i programindstillingerne.

Rettelser

• Duplikerede anmodninger om proxyserver-legitimationsoplysninger er blevet elimineret. Input-prompten vises nu efter genstart af programmet, eller når du ændrer forbindelsesindstillinger i programmets avancerede indstillinger.
  • Løste problemer relateret til import af inkonsistente data fra Mozilla Firefox.
  • Andre mindre rettelser og forbedringer relateret til stabilitet, ydeevne og brugergrænseflade af programmet.

Udgivelseshistorik

Version 2024.1

Version 2024.0

Version 2023.2

Version 2023.1

Version 2023.0

Version 10.3

Patch A til version 10.3

Version 10.2

Patch A til version 10.2

Version 10.1

Patch A til version 10.1

Version 10.0

Patch A til version 10.0

Version 9.2

Patch A-W til version 9.2