Konfigurering af indstillingerne for sikkerhedskontrol af adgangskoder

30. november 2021

ID 134636

Sådan ændres indstillingerne for sikkerhedskontrol af adgangskode:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png nederst i vinduet.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. I afsnittet Yderligere, skal du klikke på linket Kontrol af adgangskodesikkerhed for at gå til vinduet Indstillinger for sikkerhedskontrol af adgangskode.
  4. Vælg afkrydsningsfeltet Vis adgangskodens styrke i browser, hvis du vil have Kaspersky Security Cloud til at kontrollere styrken af de adgangskoder, du opretter på hjemmesider og underrette dig om det.

Hvis du har installeret Kaspersky Password Manager, vil meddelelsen anbefale dig en stærk adgangskode. Hvis dette program ikke er installeret, anbefaler vi, at du downloader og installerer det for at sikre, at du altid opretter stærke adgangskoder.

5. Vælg afkrydsningsfeltet Send en advarsel hvis der bruges de samme adgangskoder på websteder, hvis du vil have Kaspersky Security Cloud til at kontrollere, om du tidligere har brugt den adgangskode, du indtaster eller opretter på bankers, sociale netværks og e-mailtjenesters hjemmesider.
  6. Klik på linket Vælg webstedskategorier for at gå til vinduet Webstedskategorier, hvis du ønsker at vælge hjemmesidekategorier, hvor brugen af identiske adgangskoder skal kontrolleres.
  7. Vælg afkrydsningsfelterne for de følgende kategorier:
    • Internetbanker og betalingssystemer. Når du opretter eller indtaster en adgangskode på internettet, kontrollerer programmet, om du har brugt denne adgangskode på bankers og betalingssystemers hjemmesider.
    • Sociale netværk. Når du opretter eller indtaster en adgangskode på internettet, kontrollerer programmet, om du har brugt denne adgangskode på sociale netværk.
    • Mailtjenester. Når du opretter eller indtaster en adgangskode på internettet, kontrollerer programmet, om du har brugt denne adgangskode på e-mailtjenester.