Sådan aktiveres eller deaktiveres modtagelsen af sikkerhedsnyheder på My Kaspersky

30. november 2021

ID 137579

Sådan aktiveres eller deaktiveres modtagelsen af sikkerhedsnyheder på My Kaspersky:

1. Åbn forsiden for My Kaspersky.
  2. Klik på knappen Log ind og indtast den e-mailadresse, du har angivet ved oprettelse af kontoen samt din adgangskode.
  3. Klik på knappen .

Dette åbner vinduet til visning af meddelelser.

4. Klik på knappen i øverste del af meddelelsesvinduet.

Dette åbner vinduet Meddelelsesindstillinger.

5. Udfør en af følgende handlinger:
    • Hvis du ønsker at aktivere modtagelsen af sikkerhedsnyheder, skal du vælge afkrydsningsfeltet Sikkerhedsnyheder.
    • Hvis du ønsker at deaktivere modtagelsen af sikkerhedsnyheder, skal du rydde afkrydsningsfeltet Sikkerhedsnyheder.