Installering over andre Kaspersky-programmer

30. november 2021

ID 137590

Programmet kan installeres over følgende Kaspersky-programmer:

• Kaspersky Free
  • Kaspersky Anti-Virus
  • Kaspersky Internet Security
  • Kaspersky Total Security

Under installering fjerner Kaspersky Security Cloud Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security eller Kaspersky Total Security, hvis de er installeret. Licensen til et fjernet program kan ikke anvendes i Kaspersky Security Cloud. Du kan installere det fjernede program på en anden enhed og bruge det under en aktuel licens. Indstillingerne for det fjernede program gemmes ikke.

Under installering fjerner Kaspersky Security Cloud programmet Kaspersky Free, hvis det er installeret. Indstillingerne i Kaspersky Free gemmes ikke.

Når Kaspersky Security Cloud installeres over Kaspersky Total Security, gemmes der backup-kopier af filerne, men de vises ikke i Kaspersky Security Cloud. Du kan manuelt tilføje backup-kopier af filer til Kaspersky Security Cloud.