Om komponenten Enheder i mit netværk

30. november 2021

ID 138204

Hackere kan eventuelt opsnappe din adgangskode eller hacke sig ind i dit hjemmenetværk for at udnytte dit internet eller stjæle dine data. Kaspersky Security Cloud beskytter dine kabelbaserede Ethernet-netværk og Wi-Fi-netværk mod uautoriserede forbindelser.

Når en enhed tilsluttes dit netværk, viser Kaspersky Security Cloud en relevant meddelelse og spørger, om du ønsker at se de enheder, der er tilsluttet dette netværk:

• Hvis du accepterer, viser Kaspersky Security Cloud en liste over enheder tilsluttet dette netværk og meddeler dig det, hvis en ny enhed er tilsluttet.
  • Hvis du afviser, giver Kaspersky Security Cloud dig ikke besked, når der atter oprettes forbindelse til dette netværk, og viser heller ikke listen over tilsluttede enheder.

Du kan når som helst deaktivere enhedskontrol i dit netværk. Kaspersky Security Cloud stopper visning af enheder i dette netværk og giver dig besked, når nye enheder tilsluttes dette netværk.

En eneste usikret enhed i hjemmenetværket reducerer beskyttelsen af dine andre enheder. Du kan bruge My Kaspersky til at få vist, hvilke Kaspersky-programmer der er installeret på andre enheder, som er tilsluttet den samme konto på My Kaspersky. Hvis du og dine familiemedlemmer bruger programmet under Family-pakken, kan du også se, hvilke Kaspersky-programmer der er installeret på dine familiemedlemmers enheder. Om nødvendigt kan du gå til My Kaspersky og installere programmer fra Kaspersky på dine enheder.

Du kan deaktivere komponenten Enheder i mit netværk. Når du deaktiverer komponenten, holder Kaspersky Security Cloud op med at give dig besked om tilslutninger til dit netværk.

Hvis du vil vide mere om andre tilgængelige sikkerhedsmetoder til oprettelse af forbindelse til Wi-Fi-netværk, skal du besøge webstedet for Teknisk support.